Slomljeni princ, Stilus knjiga, Erin Watt, Bibliomanija

Slomljeni princ, Erin Watt

Slomljeni princ drugi je nastavak serijala o Royalovima i nastavlja se u trenutku kada završava Princeza od papira.

Nakon cliffhangera koji nas je dočekao na kraju Princeze, jedva sam dočekala nastavak. Htjela sam odgovore, za Boga miloga! I za sve vas koji još uvijek čekate, i koji niste pročitali Slomljenog princa, dopustite mi da vas smirim. Na mnoga pitanja koja ste imali na umu nakon što ste pročitali Princezu, konačno ćete dobiti odgovore. No, doći će i nove zavrzlame, nova pitanja i novi cliffhangeri  jer kakva bi ovo bila knjiga da se nešto nenadano (ponovno) ne dogodi. Zato savjet od srca- nabavite sva tri dijela i odjednom ih pročitajte jer nećete moći dočekati da se dokopate nastavaka.

Slomljeni princ, Erin Watt,Bibliomanija,Stilus knjiga

Nakon prve knjige, bilo je prilično očito da je Reed zeznuo mnoge stvari. I kad mislim na zeznuo mislim zeznuo s velikim Z. Ella je opet u bijegu i svojim je odlaskom uzdrmala same temelje obitelji Royal.

Uhvativši Reeda u indiskretnoj situaciji, Ellina jedina želja je otići daleko i pretvarati se da joj srce nije razbijeno u milijun komadića. A Reed, taj jadni mali Slomljeni princ, ostao je bez jedine stvari koju je iskreno želio i trebao.

Royalovi su uspjeli u prvobitnom planu uništiti Ellu, no nisu bili svjesni da će ona, svojim odlaskom, uništiti njih…

Napetost i požuda, ljubav, pohlepa i zloba sastojci su koje Erin Watt ne mogu zaobići u pisanju. Iza tog imena stoje dvije autorice- Jen Frederick i Elle Kennedy (autorica koja je kod nas poznata po Off Campus serijalu i koja voli jake junakinje, seksi alfa muškarce, dozu seksualnog naboja i opasnosti). Nije ni čudo, da ovaj dvojac, točno zna koju “žicu” trebaju pogoditi u čitatelju da za ovu sjeb…, iskrivljenu obitelj umjesto gnušanja osjeća suosjećanje i ljubav.

Slomljeni princ, Erin Watt,Bibliomanija,Stilus knjiga

Sapunica boga mi je, ali zar zato i ne volimo svu tu veliku dramu (iako ponekad dovode u pitanje zdrav razum) pogotovo ako je u pozadini ljubav između “bitange i princeze”?

Zanimljivo je to što je njihova priča u isto vrijeme i zarazna, srcedrapajuća i toliko opsesivna da je možemo pročitati u dva sata. Jednostavno ima nešto u ovakvim knjigama. Ne znam zbog čega, ali u njima postoji nešto što te tjera da ne jedeš, ne spavaš i da ti  zapravo jedina aktivnost bude opetovano okretanje stranica dok tamo negdje u dva sata iza ponoći ne shvatiš da si pročitao cijelu knjigu. I onda, kao šlag na torti, s nestrpljenjem tražiš još.

Što još mogu reći o ovim knjigama? Kada ih počnete čitati, uvući će Vas u svoj kraljevski svijet i nećete znati što vas je pogodilo. Novi obrat i neočekivani završetak ponovno će nas dočekati na kraju, no hvala Bogu što je nedavno izašla Izopačena palača, treći dio serijala pa ne moramo čekati da otkrijemo kako će sve završiti.

Ja se bacam na čitanje, a vi?


Nakladnik: Stilus knjiga (99,00 kn)

Prevoditelj: Marija Perišić

No Comments

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.